Maak een afspraak
Timmerbedrijf van dijk

Diensten

Timmerbedrijf van Dijk helpt u door het hele bouwproces. Door onze jaren ervaring zijn wij gespecialiseerd in timmerwerk, tegelwerk, metselwerk en 24-uur service bij ruitbreuk/inbraak. Of het nu gaat om tekenwerk, advies of realisering, wij staan voor u klaar!Nieuwbouw

Nieuwbouw van (vrijstaande) woningen en bedrijfsgebouwen is een specialiteit van Timmerbedrijf van Dijk. Al jaren lang realiseren we woonhuizen, badkamers, nieuwe garages en schuren. Hierin proberen wij zoveel mogelijk wensen voor u te realiseren op basis van uw eigen ontwerp. We verwerken al uw wensen in een schetsontwerp wat door een architect wordt getekend. Zodoende bouwen wij samen aan het resultaat!

Bekijk onze Nieuwbouw projecten

Tuinproducten

Naast onze nieuwbouw projecten realiseren wij ook tuinhuisjes, veranda's en overkappingen. Voor het plaatsen van schuttingen of een schuurtje bent u bij ons aan het juiste adres. Onze opgeleverde tuinproducten zijn op maat gemaakt.
Benieuwd naar mogelijkheden voor deze zomer?

Wij helpen u graag verder

Verbouw

Opzoek naar een bedrijf die uw verbouwing volledig of gedeeltelijk kan uitvoeren? Timmerbedrijf van Dijk zorgt ervoor dat elke verbouwing van groot tot klein gerealiseerd kan worden. Naast verbouwingen van badkamers en keukens plaatsen we ook serres. Daarnaast kunnen wij zorg dragen voor het aanvragen van de benodigde bouwvergunningen en renoveren wij verschillende projecten.

Bekijk onze VerbouwprojectenInterieurbouw.
Een interieur in huis geeft een persoonlijke gevoel waar u nog jarenlang plezier van heeft. Uniek, onderscheidend en passend bij al uw werk- en woonwensen. Wij realiseren in interieurbouw (kast) wanden, bureaus, balies, kozijnen, ramen of trappen. Al onze opgeleverde interieurbouw producten worden voorzien van maatwerk.
Bekijk onze Interieurbouw projecten24-uurs service

Een ruitbreuk of inbraakschade? Geen zorgen, Timmerbedrijf van Dijk levert 24-uur service bij ruitschade.

U kunt ons bereiken op: 06 539 328 73